Franciză QIWI

Franciză QIWI:

Cu ajutorul terminalelor noastre vă puteţi dezvolta propria afacere, într-un spaţiu redus (de numai 1-2m), fară a fi nevoie de alte resurse.

Prin intermediul acestora, se pot opera plăţi către operatorii de telefonie mobilă, internet şi cablu TV, servicii financiare (plata creditelor sau a taxelor către stat).

Interfaţa de utilizare a terminalelor este foarte intuitivă şi clară, preluând informaţia de la plătitor şi transferând-o către operator în numai câteva secunde.

Nu sunt necesare configurări hardware sau software în plus, singura cerinţă este accesul la o priză electrică . Conectaţi terminalul şi începeţi activitatea.

Cum puteţi deveni partener QIWI?

 • Pasul 1

  Sunați-ne la numărul de telefon afișat pe ecran sau trimiteţi-ne un e-mail cu solicitarea dvs. de a deveni partener QIWI. Noi vă vom contacta pentru a vă propune cea mai bună soluţie! Grăbiți-vă, oferta este limitată!

 • Pasul 2

  Alegeţi о zonă intens circulată pentru amplasarea terminalului, astfel încât acesta să beneficieze de vizibilitate şi să vă aducă profit în cel mai scurt timp!

 • Pasul 3

  Primiţi garantat un procent din fiecare tranzacţie realizată prin intermediul terminalului. Nu uitaţi că în prezent la terminalele QIWI pot fi efectuate plăţi la peste 80 de servicii.

  Împreună cu QIWI câştigaţi uşor şi sigur!

Pentru mai multe informaţii puteţi să ne contactaţi la:

E-mail: office@qiwi.ro

Tel: 0310 050 624